Wij staan voor je klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden
Bijzonderheden
Showroom bezoek uitsluitend op afspraak
Ekkersrijt 1420, 5692 AK Son
KvK08091308

Voor elk raam een Passende Oplossing.

Niet alleen voor rechte ramen zijn shutters uitermate geschikt, maar ook voor bijzondere vormen zoals rond en driehoekig. Draai-kiepramen, dakramen, lichtkoepels, schuifpuien en ga zo maar door.

Onze lindehouten shutters zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Er is keuze uit 5 verschillende lamelbreedtes, 3 verschillende type lamellen en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen.

Lindehouten shutters van RMN zijn niet alleen functionele raamdecoratie om lichtinval en privacy te reguleren, maar ze voegen ook een esthetisch element toe aan het interieur.

Lindehout shutters: Licht, Duurzaam, Onderhoudsvriendelijk en Sterk

1

Kwaliteit

Lindehout verleent zich makkelijk voor het verwerken van allerlei producten. Omdat het hout sterk, maar vrij zacht is en een fijne nerf heeft maakt dit het gemakkelijk bewerkbaar en is het uitermate geschikt voor het vervaardigen van shutters. Onze shutters zijn voorzien van een vingerlas waardoor het hout ook na het verwerken sterk blijft. Door de afwerking met onze 2-componentenlak is het hout goed beschermd.

2

Gemakkelijk in onderhoud

Onze lindehouten shutters vragen weinig onderhoud. Een eenvoudige reiniging met een droge (statische) doek volstaat om stof af te nemen. In het geval van ernstige vervuiling is een reiniging met een licht vochtige doek, eventueel met een mild reinigingsmiddel, voldoende.

3

Esthetisch aantrekkelijk

Hoogwaardige shutters van RMN vormen een verfijnde toevoeging aan elk interieur. Ze passen moeiteloos in diverse interieurstijlen, variërend van modern en klassiek tot commercieel of residentieel. Onze hoogwaardige shutters bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, waardoor ze een prachtige en praktische keuze zijn voor elk type ruimte.

4

Duurzaam karakter

Het duurzame karakter van lindehout maakt het een uitstekende keuze voor de vervaardiging van onze shutters. Lindebomen groeien snel en hebben minimale hoeveelheden chemicaliën en meststoffen nodig. Bovendien vertoont het hout natuurlijke weerstand tegen kromtrekken. Onze shutters worden vervaardigd met FSC gecertificeerd hout, waarmee we actief bijdragen aan het behoud en verantwoord beheer van bossen.

Lindehout shutters,
Jouw canvas voor Creativiteit en Eigenheid

In onze collectie lindehout shutters komt functionaliteit samen met eigenheid. Pas lamelbreedtes, zijstijlen en kleuropties aan voor een subtiele, tijdloze aanvulling op jouw interieur. Lindehout shutters, eenvoudigweg perfect voor jouw unieke stijl.

Kleuren
Standaard dekkende en beitskleuren RAL- en NCS-kleuropties
Lamelbreedtes
47mm 63mm 76mm 89mm 114mm
Lamel type
Elliptisch Overlaplamel met sponning Platte lamel
Afwerking
Glad Voelbare houtnerf
Bediening
Met bedieningslat Zonder bedieningslat
Zijstijlen
35mm met profiel 42mm strak 51mm met profiel 57mm strak
Frames
Standaard Maatwerk
Scharnieropties
Opdekscharnieren Inboorscharnieren
Garantie
Tot 5 jaar fabrieksgarantie

Installatie en Onderhoud

RMN Shutters onderscheidt zich door zelf de nauwkeurige installatie van onze hoogwaardige shutters te verzorgen.

Voor langdurig plezier van jouw shutters adviseren we regelmatig stofvrij maken met een duster of stofdoek en, indien nodig, met (lauw) warm water, een microvezel doek en eventueel een zachte reiniger. Gebruik nooit een schuurmiddel voor het schoonmaken van shutters.

Onze shutters zijn ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor ze perfect passen in jouw zorgeloze levensstijl.

Vind een verkooppunt
bij jou in de buurt

RMN Shutters

Offerte op maat?

Ontdek decennia lange expertise en kwalitatief hoogwaardige in- en outdoor shutters bij ons bedrijf.

Offerte aanvragen