Wij staan voor je klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden
Bijzonderheden
Showroom bezoek uitsluitend op afspraak
Ekkersrijt 1420, 5692 AK Son
KvK08091308

RMN shutters,
Onderscheidende kenmerken en Kwaliteit

Onderscheidend in vakmanschap en service

Onze organisatie staat voor vakmanschap en service. Partners profiteren van persoonlijk contact en gegarandeerde kwaliteit. Als dé shutterspecialist voor dealers en eindklanten bieden we vaste all-in meterprijzen, vele opties in kleur, diverse bedieningswijzen en een eigen werkplaats voor ongeëvenaard vakmanschap. Ontdek het onderscheid met RMN Shutters.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij RMN Shutters streven we naar Ongeëvenaarde Kwaliteit en Duurzaamheid.

Onze shutters worden vervaardigd uit 100% lindehout, een materiaal dat niet alleen esthetisch is maar ook stabiel, milieuvriendelijk en niet afkomstig is van snelgroeiende bomen. We gebruiken tweecomponentenlak voor kleur- en krasvastheid, en onze technisch verlijmde en vingerlas verbindingen zorgen voor langdurige prestaties zonder kromtrekken.

Prijs-kwaliteitverhouding

Bij ons draait het om een Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding.

We hanteren duidelijke, vaste meterprijzen voor kostenefficiëntie bij partners. Tegelijkertijd waarborgen we vakmanschap en duurzaamheid. Onze klanten ervaren waar voor hun geld met hoogwaardige shutters die de tand des tijds doorstaan. Zo combineren we betaalbaarheid met topkwaliteit en bieden we oplossingen die langdurige tevredenheid garanderen.

Expertise en ervaring

RMN Shutters

RMN Shutters is een toonaangevend bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hoogwaardige kwaliteit shutters. Wij zijn een betrouwbare partner en staan niet alleen bekend om ons indrukwekkende productaanbod, maar ook om onze veelzijdigheid en flexibiliteit in maatwerk shutters en de montage hiervan. We zetten ons in voor ongeëvenaarde kwaliteit en diversiteit, waar vakmanschap centraal staat.

1

Decennia ervaring

Met tientallen jaren aan ervaring hebben we ons bewezen als een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze geschiedenis is een getuigenis van de kwaliteit die we leveren.

2

Kwalitatief hoogwaardig

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Van materialen tot afwerking streven we altijd naar perfectie, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw shutters.

3

Strakke organisatie

Efficiëntie en precisie zijn de hoekstenen van onze bedrijfsvoering. En afspraak is afspraak.

4

Eigen showroom

In onze showroom kunt u al onze producten zien en kunt u een keuze maken uit de verschillende materialen, modellen en kleuren.

5

Veel kennis in huis

Ons team bestaat uit enthousiaste experts die u overal over kunnen informeren en u het juiste advies kunnen geven.

6

Oplossingsgericht

We geloven dat er voor elk uitdaging een oplossing is. Onze creatieve aanpak stelt ons in staat om aan uw unieke behoeften te voldoen en zelfs de meest complexe projecten tot stand te brengen.

7

Veel mogelijkheden

Of het nu gaat om binnen- of buitenruimtes, we bieden een scala aan mogelijkheden die aan uw wensen voldoet. Van subtiele verfijning tot indrukwekkende grootsheid, we hebben het allemaal.

8

Zowel indoor als outdoor

Onze expertise strekt zich uit over zowel indoor als outdoor oplossingen. We verbeteren niet alleen ruimtes, maar creëren ook ervaringen die blijvende indrukken achterlaten.