Wij staan voor je klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Openingstijden
Bijzonderheden
Showroom bezoek uitsluitend op afspraak
Ekkersrijt 1420, 5692 AK Son
KvK08091308

Als het niet nodig is om de Panelen te kunnen Scharnieren, Schuiven of Vouwen, dan kan er gekozen worden voor onze Gefixeerde Aluminium shutters.

De panelen worden geplaatst in een U-profiel, waarna enkel de lamellen nog beweegbaar zijn. Door het bewegen van de lamellen kan er gespeeld worden met de hoeveelheid lichtdoorlaat en kan daarmee ook de privacy bepaald worden.

Gefixeerde Outdoor shutters:
Solide maar toch Flexibel

1

Geschikt voor buitengebruik

Aluminium outdoor shutters zijn bestand tegen de elementen, zoals regen en zon, waardoor ze duurzaam zijn voor langdurig gebruik in buitenomgevingen.

2

Reguleren van privacy

Aluminium shutters bieden privacy en bescherming tegen nieuwsgierige blikken, terwijl ze zorgen voor een veilige barrière tegen externe invloeden..

3

Ruimtebesparend

Omdat de gefixeerde shutters enkel in een U-profiel worden geplaatst, is er geen ruimte nodig voor het draaien van de panelen of het plaatsen van een of meerdere rails.

4

Diverse toepassingen mogelijk

Gefixeerde shutters zijn niet alleen te gebruiken voor het reguleren van licht, maar kunnen bijvoorbeeld ook dienen als een wandafscheiding.

Jouw canvas voor Creativiteit en Eigenheid

In onze collectie outdoor shutters komt functionaliteit samen met eigenheid. Pas lamelbreedtes, zijstijlen en kleuropties aan voor een subtiele, tijdloze aanvulling op jouw interieur. Altijd aansluitend op jouw unieke stijl.

Er is keuze uit 3 verschillende lamelbreedtes om aan uw specifieke behoeften te voldoen (63 mm, 90 mm en 115 mm). Deze zijn uitvoerbaar in 6 standaard dekkende kleuren en 1 houtlook variant.

Kleuren
6 standaard dekkende kleuren en 1 houtlook optie
Lamelbreedtes
63mm 90mm 115mm
Materiaal
Hoogwaardig 6063-T5 aluminium
Afwerking
Poedercoat
Bediening
Handbediend
Frames
Standaard
Montage mogelijkheden
Scharnierend Gefixeerd Schuifrail Vouwrail
Garantie
Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Installatie en Onderhoud

RMN Shutters onderscheidt zich door zelf de nauwkeurige installatie van onze hoogwaardige shutters te verzorgen.

Voor langdurig plezier van jouw shutters adviseren we regelmatig stofvrij maken met een duster of stofdoek en, indien nodig, met (lauw) warm water, een microvezel doek en eventueel een zachte reiniger. Gebruik nooit een schuurmiddel voor het schoonmaken van shutters.

Onze shutters zijn ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor ze perfect passen in jouw zorgeloze levensstijl.

Vind een verkooppunt
bij jou in de buurt

RMN Shutters

Offerte op maat?

Ontdek decennia lange expertise en kwalitatief hoogwaardige in- en outdoor shutters bij ons bedrijf.

Offerte aanvragen